Jeg maler altid med fokus på mennesket. Jeg drives af kunsten via stemningen som individerne og farverne skaber.

Jeg ønsker at sætte fokus på individet, dets skævhed og tilkendegive, at diversiteten ikke blot er helt ok – den er det smukke og finurlige ved mennesket.

Det, der definerer en eksistens ses ikke altid på samme måde udefra som det føles indefra og disse to verdener kan på sin helt egen måde sammensmeltes indenfor kunsten. Kunsten værdsætter nemlig mangfoldigheden og rummeligheden. Malerierne kan såvel være et udtryk af en persons indre som ydre udstråling og det giver plads til eftertanke og fordybelse.

Mine identiteter på værkerne navngiver jeg for at livagtiggøre dem – De er vel lidt mine venner.

Jeg maler oftest skaldede mennesker der er med til at understrege, at det for mig ikke handler om kønnet, men derimod det man selv ser eller føler sig som.

Man ”dømmer” hurtigt kønnet helt ubevidst når man ser et billede. Jeg sætter altid en stor glæde i, at observere udtrykket og tankerne, der løber igennem modtagerens hoved når de efter at have set maleriet læser værkets titel. Det kaster oftest blikket tilbage til maleriet og skaber en form for forståelse for lige netop dét menneske!

Det er livets gang både at ældes, glædes, opleve sorg, fortvivlelse og højt humør. De oplevelser skaber så mange fine stillbilleder igennem livet som jeg elsker, at udtrykke og forevige på min måde.

Jeg har arbejdet indenfor modebranchen i 6 år efter endt design uddannelse. Jeg elskede det, og det samme gør jeg at male. Så velkommen til! ☺

Lisa Klok (1986) / Designuddannet. Fuldtidskunstner siden 2019.

 Populærer varer 

Se alle varer

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få først besked om nye værker.