Hvad er forskellen?

PROFESSIONEL INDRAMNING

Ønsker du, at gøre det bedste for dit billede – så er professionel indramning vejen at gå.

Her opklæbes billedet på bagpladen, hvilket altid giver en smuk og glat flade, hvor intet kan bølge – særligt for de store kunsttryk. Jo større et billede er des vigtigere bliver indramning med opklæb / hængsling.

Ved specialindramning kan du hos os vælge imellem alm. float glas eller anti reflektivt art glass.

HVORFOR TILVÆLGE ART GLASS?

En kæmpe fordel ved de professionelle indramninger er bl.a. at man kan tilvælge art glas. Det anti reflektive art glass giver dit billede de bedste forudsætninger for en lang og smuk levetid. Hvis du har meget lysindfald og lamper vil du opnå en endnu større glæde med art glass, da det ikke blot vil være et spejlbillede du ser i indramningen. Samtidig giver dette glasvalg dig det skarpeste billede, den bedste farvegengivelse og man kan synsmæssigt helt få fornemmelsen af, at der ikke er glas på indramningen.

Art glasset har ydermere også 70% UV beskyttelse og beskytter dermed din kunst, signatur og nummerering i at falme. Pas godt på det du har kær.

Du er altid velkommen til at kigge forbi galleriet i Rønde på Djursland, hvis du har brug for hjælp til indramning eller indramning af egne billeder.

Se udvalget

SKIFTERAMMER

Vi forhandler kvalitets skifterammer i massiv eg, egefinér, sortmalet træ, guld og sort alu.

Skifterammerne vi forhandler er med rigtigt glas frem for plexiglas. Plexiglas tiltrækker nemlig mere støv og bliver nemt ridset.

Vi indrammer dit billede til dig inden afsendelse når du bestiller skifterammer og kunsttryk samlet.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at købe yderligere skifterammer, hvis du ønsker, at skifte nogle af dine andre rammer ud i hjemmet og matche med dit nyeste køb. Husk når du selv indrammer dine billeder derhjemme, at ligge det medfølgende papir i rammen bag dit kunstværk. Papiret er syrefri og er et godt beskyttelseslag imellem bagplade og kunstværket.

Se udvalget

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få først besked om nye værker.