Vælg en side
Lisa Klok - Indramning af kundstryk

Lisa Klok

INDRAMNING

Vi forhandler både kvalitets skifterammer samt specialindramning til dine billeder.

Under shoppen finder du vores udvalg af skifterammer samt et lille udvalg af de hyppigst brugte rammelister til specialindramning.
Har du et andet ønske til rammelisten end vist på siden eller har du brug for anden rådgivning hertil, så kontakt os på info@lisaklok.com.

Skifterammerne vi forhandler er med rigtigt glas frem for plexiglas.

Vi har eg natur samt sort aluminiums skifterammer i vores sortiment. Vi indrammer dit billede til dig inden afsendelse. Du er selvfølgelig altid velkommen til at købe yderligere skifterammer, hvis du ønsker, at skifte nogle af dine andre rammer ud i hjemmet og matche med dit nyeste køb.

Lisa Klok - Indramning af kundstryk

Special indramning er altid en smuk løsning.

Ønsker du, at gøre det bedste for dit billede – så er special indramning vejen at gå.

Her opklæbes billedet på bagpladen, hvilket altid giver en smuk og glat flade, hvor intet kan bølge. Dette er særligt gældende for de store kunsttryk. Jo større et billede er des vigtigere bliver indramning med opklæb / hængsling.

Ved specialindramning kan du hos os vælge imellem alm. glas eller anti reflektivt art-glass. Anti reflektivt glas kan være en særlig god investering, hvis du har meget lysindfald. Samtidig giver dette glasvalg dig også det skarpeste billede, den bedste farvegengivelse og man kan synsmæssigt helt få fornemmelsen af, at der ikke er glas på indramningen. Det er SÅ smukt og giver dig et helt andet billede!

Art glasset har ydermere også UV beskyttelse og beskytter dermed din kunst, signatur og nummerering i at falme. Pas godt på det du har kær ❤️

Du er altid velkommen til at kigge forbi galleriet i Rønde på Djursland, hvis du har brug for hjælp til indramning eller indramning af egne billeder.

Lisa Klok - Indramning af kundstryk
NYHEDER

SHOP

 • ORIGINALT MALERI – FORBUDTE TRIN

  44.500,00DKK
 • SOLGT

  Solgt – Skitsetegning “Forbudte trin”, professionelt indrammet

  1.700,00DKK
 • SOLGT

  Solgt – Original akvarel – Badutte

 • ORIGINALT MALERI – KLOVN & KUJON I NYE KLÆDER

  22.500,00DKK
 • ORIGINALT MALERI – PAUSE

  11.800,00DKK